Exposities

De sieraden op de website zijn te vinden bij Dubio, Willem de Zwijgerlaan ook in Den Haag. De beelden Naaldboom en Loofboom staan samen met beelden van Phil van de Klundert e.a. in Het Samen in Den Haag. Dansbeweging I,II en III zijn nog te zien bij galerie Renes in Utrecht.

 

Meer informatie 

Mocht u meer informatie willen over een beelden of sieraden die u op deze site aantreft of overweegt u een bepaald beeld of sieraad te kopen, laat het mij weten door een e-mail te sturen. Ik neem dan contact met u op.

 

MBTI Verbeeld

Samen met Esther Neven verzorg ik regelmatig de workshop MBTI verbeeld. Deze workshop geeft u inzicht in uw psychologisch type volgens Jung, door kennis, zelfinzicht en door het werken met beeldend materiaal. Het geheel is daarbij meer dan de som der delen. Wij werken met de methodiek van de Myers-Briggs Type Indicator®. Mocht je meer hierover willen weten – stuur een e-mail.

 

Marlies van Velzen, beeldend kunstenaar

Beelden en sieraden

Deze site geeft een overzicht van een deel van mijn werk, beelden en sieraden. Mijn werk is divers. Divers wat betreft het gebruik van materialen – brons, zink, hout, marmer, plexiglas, aluminiumcement. Divers wat betreft onderwerpen – houdingen, gezichten, natuur, bomen. Ook abstract en figuratief werk wisselen elkaar af. Divers wat betreft grootte – manshoog tot kleine fijne sieraden.

Op de Facebook-pagina kunt u zien hoe ik mijn ideeën voor de beelden en sieraden uitwerk. Hier plaatst ik regelmatig foto’s van beelden waar ik mee bezig ben of schetsen van ideeën.