Marlies van Velzen, beelden en handgemaakte sieraden

Mijn werk

Mijn beelden en sieraden zijn allemaal handgemaakt. Het zijn unica of ze hebben een kleine oplage. Deze site geeft een overzicht van een deel van mijn werk. De ontwerpen zijn veelal geïnspireerd op de cirkel of vormen uit de natuur. Om mijn werk te realiseren maak ik gebruik van verschillende materialen. 

Sieraden

De laatste jaren maak ik vooral sieraden en kleine sculpturen. Mijn sieraden kan je komen bekijken in Galerie Zône, Nieuwstraat 17 B in Leiden. Galerie Zône is een galerie voor toegepaste kunst en wordt gerund door de kunstenaars die lid zijn van de Galerie. Je vindt er niet alleen handgemaakte sieraden, maar ook keramiek, meubels, lampen, kleding en meer. Alles uniek of in kleine oplages. Er is altijd één van de kunstenaars aanwezig. Ze helpen je graag met passen en kiezen! 

Enkele van mijn sieraden zijn ook te zien bij Dubio, Willem de Zwijgerlaan in Den Haag. 

Open Ateliers Den Haag 2019

Ook dit jaar vond in het eerste weekend van oktober de Open Ateliers Den Haag plaats. Ook mijn atelier was te bezoeken. Voor actuele informatie kijk op https://www.openateliersdenhaag.nl 

Een beeld of sieraden kopen… 

Spreekt een van de beelden of sieraden je aan en overweeg je het te kopen dan is het altijd mogelijk om het te bekijken in het atelier of bij galerie Zône. Stuur mij een e-mail met je gegevens en ik neem contact met je op.

Een beeld of sieraad in opdracht laten maken…


Ook het speciaal laten maken van een beeld of een sieraad is natuurlijk mogelijk. Mocht je hieraan denken, stuur me een e-mail met je gegevens en ik neem contact met je op.